Praktiske oplysninger

Hein & Virkelyst har lokaler i Ejendommen Aspecht + som ligger i en hyggelig baggård på det grønne Frederiksberg – nærmere bestemt på Lykkesholms Allé 24A, 1902 Frederiksberg C.

Møder kan foregå hos Hein & Virkelyst eller hvor det passer bedst for både deltagerne og deres jobkonsulenter eller sagsbehandlere. Møder med deltagerne kan også med fordel finde sted under en gåtur, hjemme hos vedkommende eller på deres praktikvirksomhed. 

Priser:

Ugeprisen er 2500 kr. pr. uge. 

Der er et tillæg på nogle af tilbuddene på 250 kr. pr. uge. Ring og hør nærmere eller send os en mail.

Mentortimepris 490 kr. – anbefalet bestilling er 5 timer/ uge som også dækker mentorens udgifter og tid til transport og skriftlig dokumentation.

Alle priser er eksklusiv moms.

Ved afbud før 24 timer inden aftalen, opkræves ikke betaling. Ved udeblivelser og afbud inden for 24 timer opkræves fuld pris.

Fleksible løsninger

Hein & virkelyst kan altid kontaktes om muligheden for at sammenstykke forløb, som måtte passe den enkelte afdeling eller borger.

Tilkøb af motionspakke:

Vi har valgt at give mulighed for tilkøb af motionspakke til alle vores tilbud. Det skyldes vores gode erfaringer med motion/ bevægelse som et redskab til at skabe overskud og styrke til at klare en arbejdsdag og give synlige resultater og selvtillid. 

Pakken indeholder: 1. Samtale og planlægning af træningsforløbet med personlig træner. 2. Træning sammen med personlig træner 1 x pr. uge, 3. Medlemskab til Fitness World med fri træning i alle centre. Pris pr. uge kr. 500. Pakken faktureres som en del af det øvrige tilbud og kan derfor bevilliges samlet under hhv. LAB § 32.1.2 eller § 31b.